De vakantieperiode is weer aangebroken en dus gaan we massaal weer op zoek naar de mooiste plekjes voor het ultieme vakantiegevoel. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn.
Als we aan vakantie denken dan denken we aan een zonnig oord met goudgele stranden, of aan een vakantiehuis tussen de bergen in Zwitserland. Of misschien wel aan een all inclusive resort in een toeristische badplaats.

Maar een leuke vakantie hoeft niet altijd gezocht te worden in een uithoek van de wereld of op een afstand van duizend kilometer van huis. Er zijn in ons eigen land heel wat bezienswaardigheden en plekjes die jij vast nog niet hebt bezocht. En er zijn in ons kikkerlandje genoeg vakantieparken die van alle gemakken zijn voorzien, Landal is daar een goed voorbeeld van.

Landal GreenParks

Landal heeft het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur. Wat is nou lekkerder dan wakker worden met de geur van naaldbomen en het rustgevende geluid van de vogels in het bos ? Landal heeft vaak leuke aanbiedingen en hoge kortingen.

Deze vakantieparken liggen vaak op een steenworp afstand van verschillende bezienswaardigheden, maar ook op de vakantieparken zelf is het goed vertoeven. Naast een subtropisch zwembad zijn er ook andere vormen van sport en spel te doen, ook de thema restaurantjes of animatie voor de kinderen is geweldig. Dus voor een vakantiegevoel hoef je niet ver te zoeken, Landal heeft door heel Europa vakantieparken, dus er zit er vast wel eentje voor jullie bij.

Van hunebedden tot het rijksmuseum

Nederland heeft een rijke geschiedenis en het stikt er van de idyllische dorpjes en andere plaatsen waar de geschiedenis goed bewaard is gebleven. Maar ook voor de natuurliefhebber is een vakantie in eigen land een prima keuze. De uitgestrekte Veluwe of de Utrechtse heuvelrug zijn prachtige gebieden met uiteenlopende flora en fauna.

Nederland kent ook een aantal stranden waar het prima vakantie vieren is, mocht het weer meezitten uiteraard. En ook de cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen bij de verschillende musea en galleries dat ons land rijk is. En de kids ? Die hoeven zich niet te vervelen, ons landje staat bol van attractieparken, speeltuinen en andere themaparken waar ze zich prima kunnen vermaken.

Kortom, een vakantie in eigen land is zo gek nog niet ! En zeker niet als je je bedenkt dat er altijd wel een vakantiepark in de buurt van al dat moois te vinden is. Dus ga erop uit ! Fijne vakantie.

 

Spread the love