Wil je graag geld verdienen van waar dan ook? Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of gewoon wat extra geld wilt bijverdienen, er zijn veel manieren om met behulp van je eigen computer een inkomen te genereren.

Naarmate het gebruik van de technologie toeneemt, blijft ook de mogelijkheid om geld te verdienen met je eigen computer toenemen. Je kunt nu tegenwoordig online werk aanbieden dat 5 of 10 jaar geleden nog niet eens bestond. Hoewel er online veel niet is wat het lijkt en er ook veel oplichters op het internet actief zijn, hebben wij in dit artikel de 10 beste legitieme manieren om online geld te kunnen verdienen voor je op een rijtje gezet.

De opties in deze lijst variëren. Of je nu gewoon een paar euro wilt bijverdienen tijdens het televisie kijken of graag je eigen online bedrijf wilt opstarten, er is online vast een baan te vinden die perfect bij je past.

Houd er wel rekening mee dat er eenvoudige en moeilijke manieren zijn om online geld te verdienen. Voor sommige baantjes, die je in de lijst ziet staan, heb je slechts een uur per maand aan vrije tijd nodig, maar dan verdien je natuurlijk ook een stuk minder dan met een baan waarbij je fulltime aan de slag zou gaan. Om online een aanzienlijke hoeveelheid geld te kunnen gaan verdienen, kost tijd, hard werken en toewijding. Maar als je bereid bent om je in te zetten en erg je best te doen, zijn er eindeloze mogelijkheden om rechtstreeks vanachter je eigen computer geld te gaan verdienen. In dit artikel vind je 10 van de beste manieren om vandaag nog met behulp van je eigen computer geld te gaan verdienen.

1) Verkoop online spullen, die je niet meer gebruikt

 
Wat is er nu een betere manier om geld te verdienen dan door items, die thuis in de weg staan, te verkopen? Je kunt oude meubels, kleding, keukenapparatuur of gereedschap allemaal online verkopen.

2) Vul enquêtes in

 
Alleen geld verdienen met enquêtes zal je waarschijnlijk niet rijk maken, maar het is wel een manier om snel geld te kunnen verdienen terwijl je achter je computer zit. Veel sites willen graag gegevens verzamelen van individuen van over de hele wereld om hen zo te helpen met de verkoop van hun product en hun marketing.

3) Begin met het schrijven van een blog

 
Bloggen wordt steeds populairder en de kans is groot dat je geld kunt gaan verdienen als je een blog start. Er moet wel opgemerkt worden dat het tijd kost en dat je hard moet werken om geld te kunnen verdienen met bloggen, maar als je het leuk vindt en met passie blogt, is het een leuke manier om wat te verdienen. Veel mensen begonnen hun blogs als een hobby, maar ontdekten dat er best een boterham mee te verdienen valt.

4) Ga freelance schrijven

Als je over sterke communicatie- en schrijfvaardigheden beschikt, is freelance gaan schrijven de perfecte manier om vanuit huis geld te verdienen. Bedrijven of websites huren freelance schrijvers in om content voor hun websites, nieuwsbrieven of zelfs promotieartikelen te schrijven. Je kunt voor elk project jouw eigen prijs bepalen. 

5) Word een virtueel assistent

 
Mensen virtueel assisteren is niet alleen een geweldige manier om geld te verdienen vanachter een computer, maar het biedt ook de mogelijkheid om fulltime aan de slag te zijn.

Een virtuele assistent of een VA is een persoon, die een individu of bedrijf online met van alles en nog wat helpt. Het is vergelijkbaar met een uitvoerend assistent, maar dan online. De taken variëren, maar veelvoorkomende taken zijn bijvoorbeeld het plannen van vergaderingen, het controleren van content, het delen van content op de social media en het uitvoeren van andere administratieve taken.

6) Schrijf en verkoop eBooks

 
Voor iedereen, die van schrijven houdt, is het een idee om je eigen eBook te gaan schrijven en het dan met winst te verkopen. eBooks zijn een geweldige manier om geld te verdienen omdat ze niet veel investering vereisen. Eigenlijk is het schrijven en het verkopen van je eigen eBook super eenvoudig. Je moet het materiaal schrijven, het opslaan als een PDF en het dan uploaden naar een site om het te gaan verkopen.

7) Creëer een cursus

 
Heb jij veel kennis en informatie over een specifiek onderwerp? Je kunt geld verdienen door je kennis via een online-cursus met anderen te delen. Welk onderwerp je ook kiest, je kunt er een online cursus over maken en zelf bepalen welke content je wilt behandelen. Je maakt dan een plan en werkbladen, die je aan studenten kunt aanbieden. Je kunt lesgeld vragen aan iedereen die zich aanmeldt voor je cursus of je kunt lesgeven op websites zoals Coursera of Udemy.

8) Verkoop stockfoto’s

 
Als je goed bent in fotograferen, kun je online-foto’s van een goede kwaliteit gaan verkopen die anderen dan weer als stockfoto’s kunnen gebruiken. Stockfoto’s zijn foto’s waar anderen voor betalen om ze te downloaden en ze dan te gebruiken voor hun eigen marketing en websites. Je kunt stockfoto’s op grote websites zoals iStockPhotos verkopen. Het beste deel aan het verkopen van stockfoto’s is, dat als je de foto maakt en uploadt, de rest passief inkomen is. Je wordt, telkens wanneer iemand de foto downloadt, betaald.

9) Ontwerp logos

 
Heb je aanleg voor grafisch ontwerp? Allerlei soorten bedrijven, particulieren en websites, zijn op zoek naar mensen die een logo kunnen ontwerpen. Als je creatief bent, kan dit een leuke en winstgevende manier zijn om online geld te verdienen.

10) Schrijf en bewerk CV’s

 
Maar weinig mensen kunnen een echt goede CV schrijven en er is veel vraag naar mensen, die CV’s voor anderen kunnen schrijven. Het beste van alles is dat er talloze manieren zijn om vanuit huis geld te verdienen. Je kunt gaan werken voor een bedrijf dat CV’s schrijft of je kunt jouw eigen bedrijf starten.

Als je je eigen bedrijf voor het schrijven van CV’s wilt opstarten, kun je het beste beginnen met het maken van een portfolio. Je kunt eenvoudig een portfolio samenstellen door vrienden en familie te vragen of je hun CV mag beoordelen en bewerken. Als je een portfolio hebt samengesteld, heb je werk wat je aan potentiële klanten kunt tonen.

 

Similar post but in English: How to save money when you are on a low budget.

Spread the love